Aerotèrmia i geotèrmia

Home / Serveis / Aerotèrmia i geotèrmia

Sistemes de climatització per baixa temperatura

Aerotèrmica

La tecnologia consisteix en captar l’energia mitjançant un intercanviador, passar-la a fluid termoportador per llavors restituir-la a la xarxa de calefacció / refrigeració mitjançant un intercanviador.

Zona sol ha realitzat des del 2008 múltiples instal·lacions en aerotèrmica, podent comprovar l’evolució del sistema i destacant les grans avantatges obtingudes sobretot en l’últim any i mig, obtenint cops de rendiment mig de 3,2 % i estalvis respecte al gasoil o el GLP del 45 % del consum.

Geotèrmia

L’energia geotèrmia és l’energia emmagatzemada en forma de calor sota la superfície de la terra.

Zona sol ha realitzat diferents instal·lacions de geotèrmia, tant de captació horitzontal com de captació vertical, sempre amb col·laboració amb el fabricant HBL (austríac), que ens permet aprofitar la seva gran experiència, així com sistemes patentats en exclusiva que fan que aquestes instal·lacions no necessitin de dipòsits d’acumulació d’ACS ni tampoc de sistemes antilegionela per la mateixa raó. En l’estudi posterior a les instal·lacions realitzades hem pogut comprovar cops de entre el 4% i 6% amb una mitja del 4,7%.

Contacta'ns!

Escriu-nos i et respondrem el més aviat possible!

Not readable? Change text. captcha txt